Nadal després de caure davant Tommy Paul a l'M1000 de París (EFE)
Tenis

Les enigmàtiques paraules de Nadal sobre el seu futur després de caure a París

El tenista de Manacor no ha pogut classificar-se per als vuitens de final del torneig francès i en la roda de premsa posterior ha sorprès tothom

Redacció Esport3Actualitzat

Després de disputar el US Open i d'estar gairebé dos mesos sense participar en cap torneig, Rafa Nadal tornava a jugar un partit al Masters 1.000 de París, però el retorn del tenista de Manacor no ha estat l'esperat.

El número 2 mundial, que arribava al torneig després de ser pare el 8 d'octubre, ha caigut davant Tommy Paul, número 31 del món, als setzens de final en un partit en què s'ha emportat el primer set, però ha acabat caient amb contundència al tercer parcial (6-3, 6-7 (4), 1-6).

En la roda de premsa posterior al partit, el de Manacor s'ha lamentat per la derrota, ha confirmat que té previst disputar les finals de l'ATP de Torí i ha sorprès els assistents amb una frase enigmàtica sobre el seu futur.

"No saps mai quan serà el teu últim partit, sobretot a la meva edat."

Alcaraz, la cara, i Medvédev, la creu

La sorpresa negativa de la jornada la va protagonitzar Daniïl Medvédev. El tenista rus, número 3 del món, ha caigut davant l'australià Alex de Miñaur (4-6, 6-2 i 5-7).

El número 1 del món, Carlos Alcaraz, va complir els pronòstics i es va classificar per als vuitens de final del torneig francès després de superar Yoshihito Nishioka per un doble 6- 4. El murcià, amb les derrotes de Nadal i Medvédev, obre més escletxa en la primera posició del rànquing mundial.

A més, la jornada va servir per definir els vuits tenistes que disputaran les finals de l'ATP de Torí del 13 al 20 de novembre: Alcaraz, Nadal, Medvédev, Ruud, Tsitsipas, Djokovic, Auger-Aliassime i Rublev.

Anar al contingut