Barça

Els fitxatges que pot afrontar el Barça amb la marxa de Piqué

El president del Barça ha volgut tenir paraules d'agraïment al central del Barça després d'anunciar que deixa el club i el futbol

Redacció Esport3Actualitzat

La sortida Gerard Piqué del Barça de manera sorprenent tindrà conseqüències en la planificació esportiva del primer equip. El club blaugrana tindrà un importantíssim estalvi salarial a partir del gener, la qual cosa li deixa un marge més que suficient per afrontar algun fitxatge milionari per reforçar la plantilla. Aquestes últimes hores hi ha hagut una pluja d'oferiments al Barça: fins a sis bones oportunitats.

Laporta ho va explicar en les declaracions de comiat de Piqué.

"Estem en plena competició i farem el que Piqué vulgui perquè s'ha de sentir còmode. Té molta personalitat i estem a la seva disposició perquè aquest procés de retirada sigui el més culer possible. L'acord de desvinculació encara està en procés de concretar-se, però he de dir que hi ha una gran predisposició per part del Gerard d'ajudar el club en el tema del fair play financer de la Lliga."

 

El president del Barça, Joan Laporta, ha volgut expressar gratitud a Gerard Piqué el dia que el central blaugrana ha anunciat que deixa el Barça i el futbol. Ho ha fet en declaracions a Barça TV.

"Forma part de l'escut del Barça, sempre serà un referent per als culers. Ha demostrat sobradament que estima el Barça."

 

Laporta ha confessat que la decisió del central no l'ha agafat per sorpresa.

"En els últims mesos ja havíem parlat; darrerament, amb més intensitat. Havíem fet reflexions conjuntes, però, sent qui és el Gerard, vam decidir deixar-li que prengués la decisió final. Sempre serà una referència i és d'un barcelonisme incontestable allò que ha fet. Ha fet un vídeo molt emotiu. Veure el seu sentiment culer i com el transmet als fills és emotiu."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut