Ishikawa, formant amb els seus companys a abans del partit contra el Kawasaki Frontale
Ishikawa formant amb els seus companys a abans del partit contra el Kawasaki Frontale
futbol

La més gran de les badades que pot cometre un porter s'ha vist al Japó

Faltava un minut per complir-se el temps afegit i guanyar el partit però Kei Ishikawa, del Gamba Osaka, va perdre de vista el davanter rival

Un porter no pot perdre mai de vista els davanters de l'equip rival, i menys si el partit es troba a un sospir de finalitzar i el teu equip va guanyant per la mínima. Però Kei Ishikawa, del Gamba Osaka, va oblidar aquesta màxima del futbol al minut 94 del matx contra una de les revelacions de l'inici de la lliga japonesa, el Kawasaki Frontale.

També és veritat que l'errada d'Ishikawa, que segons abans s'havia mostrat segur blocant una centrada lateral, pot ser vista com una acció de murri del futbolista que se li apropa sigil·losament per prendre-li la pilota i cedir-la a l'internacional brasiler Leandro Damião perquè marqui sense oposició:

Als aficionats de l'Espanyol la jugada els recordarà inevitablement al gol de Tamudo a la final de Copa del 2000, quan el colomenc va pispar la cartera al seu excompany Toni Jiménez per obrir el marcador.

Iniesta marca en l'empat del Vissel Kobe

En un altre partit de la tercera jornada del mateix campionat, el Vissel Kobe ha empatat a l'estadi del Sanfrecce (1-1), amb gol d'Andrés Iniesta al minut 28 de la primera.