El Barça de Koeman ja té rivals per a la pretemporada (EFE)
Barça

Koeman: "En l'última part de la temporada no he notat la confiança del club"

El tècnic del Barça ha explicat que encara no sap si continuarà la temporada que ve i també ha admès que no se l'ha tractat amb prou respecte, ni a ell ni als jugadors

Laura BruguésActualitzat

Ronald Koeman ha tornat a ser molt clar a la roda de premsa, en aquest cas prèvia al partit contra l'Eibar, que tanca la temporada. El tècnic holandès ha declarat que "en l'última part de la temporada no he notat la confiança club perquè no hem parlat del futur". En aquest sentit, l'entrenador blaugrana ha indicat que "tinc contracte i entenc que hi hagi dubtes pels últims resultats".

"Sempre he donat la cara a totes les rodes de premsa i he estat portaveu del club. No guanyem i pensem que necessitem un altre entrenador, perfecte, però s''ha de comunicar", ha conclòs Koeman sobre el seu futur.

Sobre si continuarà o no al Barça, Koeman ha assegurat que no ho sap, ja que no ha parlat amb el president des del dinar de fa una setmana a un restaurant de Barcelona.

"Hem quedat per parlar amb el president després del partit demà. Jo vull seguir i vull complir meu contracte, però l'última paraula la té el president"

Tot i això, Koeman ha assegurat que ha treballat amb Mateu Alemany i Ramon Planes per planificar la temporada que ve, tant altes com baixes, "per amor al club i per amor a la meva feina".

Ha faltat respecte

Des que va arribar a la banqueta del Barça, Koeman ha trobat a faltar més respecte cap a ell i cap als jugadors. "S'ha de respectar més l''entrenador i els jugadors. Els jugadors estan tocats perquè no mereixien el tracte rebut els últims dies que han sortit a la premsa. Mereixen més respecte". En aquest sentit, Koeman considera que en aquest país s'és més crític amb l'entrenador que en altres països.

Autocrítica

Sobre la temporada, Koeman ha fet autocrítica i s'ha erigit com a responsable de tots els canvis, de les oportunitats als joves i també dels moments en què l'equip no ha estat a l'alçada.

"No penso que sigui el millor entrenador per aquest club, hi ha entrenadors millors, però em veig molt capacitat per portar aquest club", ha dit Koeman.

Sobre el partit contra l'Eibar, ha destacat que ha avançat les vacances a Messi i Pedri per l'enorme desgast de partits que han tingut aquesta temporada.

Anar al contingut