Barça

Joan Laporta no descarta exercir una acció de responsabilitat cap a la junta de Bartomeu

El president blaugrana ha tornat a ser contundent i ha explicat, en una entrevista a RAC1, que la situació del club és molt pitjor de la que esperaven. Considera que la junta de Bartomeu, tal com va explicar el CEO Ferran Reverter, va fer una gestió nefasta

Xavi LemusActualitzat

Joan Laporta ha tornat a apuntar amb duresa cap a la gestió de Josep Maria Bartomeu com a responsable de la delicada situació econòmica del club:

"Estem parlant d'una gestió fonamentada en la improvisació, sense diners per poder fitxar, i es pot qualificar de nefasta. Ara estem pendent del Forensic, l'Auditoria, per valorar totes les accions, presumptes irregularitats i veure si hi ha responsabilitats."

 

Davant la possibilitat d'engegar accions judicials en cas de confirmar accions presumptament delictives, el president del club ha estat clar:

"Tribunals? Sí, no ho descartem, però primer ho haurà de valorar el departament jurídic i després la junta directiva. Tot està obert i no em vull precipitar. S'ha engegat la Forensic i esperarem els resultats per decidir si exercim l'acció de responsabilitat. La situació econòmica és molt pitjor de la que m'esperava, l'endeutament de 1.350 milions és esfereïdor."

 

 

Anar al contingut