Muguruza en un moment del duel davant Kuznetsova (REUTERS)
Tenis

Garbiñe Muguruza es classifica per a les semifinals del torneig de Brisbane

Garbiñe Muguruza ha guanyat Kuznetsova en dos sets i s'ha classificat per a semifinals. Aquest dijous juga Rafa Nadal contra Zverev. A la Copa Hopman, Espanya ha guanyat avui la República Txeca (2-1).

Actualitzat

Garbiñe Muguruza ha accedit a les semifinals de Brisbane després de superar la russa Svetlana Kuznetsova per 7-5 i 6-4 en un partit igual de complicat que els dos anteriors del torneig. La hispanoveneçolana ha hagut de remuntar un 1-4 inicial per emportar-se el primer set. Tot i els dubtes en el seu joc, Muguruza sembla que està tornant a trobar més estabilitat i solidesa en el joc. Ara jugarà contra Alizé Cornet a les semifinals d'aquest torneig.

Espanya acaba la Copa Hopman amb una victòria

Lara Arruabarrena i Feliciano López han acabat a Perth la seva participació a la Copa Hopman amb una victòria per 2-1 sobre la República Txeca. Arruabarrena ha perdut per 2-6 i 4-6 amb Lucie Hradecká, mentre que Feliciano López s'ha imposat per 7-6 (5) i 6-4 a Adam Pavlásek.

En el doble, el duo espanyol ha guanyat per 4-2 i 4-1. Tot i això, s'ha acabat la participació espanyola. Espanya va perdre tota opció de classificar-se per a la final en el Grup B, ja que no va sumar cap punt en la derrota (0-3) davant els Estats Units en la jornada anterior. Els nord-americans encara han de disputar el seu últim enfrontament contra Austràlia, però ja són finalistes.

Anar al contingut