Ferran Torres ha realitzat tres jugades de gran mèrit durant la primera meitat
Ferran Torres ha realitzat tres jugades de gran mèrit durant la primera meitat
Barça

Es reivindica: l'increïble eslàlom de Ferran Torres en el primer gol del Barça

Xavi va fer rotacions pensant en el partit contra el United i el davanter valencià, tants cops criticat, va aprofitar-ho per reivindicar-se

Redacció Esport3Actualitzat

Ferran Torres era una de les sis novetats que va presentar Xavi a l'onze titular respecte al partit de dijous contra el Manchester. El davanter valencià havia perdut la confiança de Xavi, i no sortia d'inici a la Lliga des del mes de novembre.

La seva resposta va ser la més brillant de la temporada, amb accions desequilibrants per la banda que el van convertir en el jugador més destacat del partit. Només li va faltar el gol.

Increïble eslàlom en el primer gol del Barça

Corria el minut 43 i el valencià va deixar enrere fins a tres jugadors del Cadis abans de fer una passada de la mort cap a Lewandowski. Després de l'eslàlom, el remat de planxa del polonès va ser refusat en primera instància per l'heterogeni porter argentí, però el rebot l'ha acabat posant dins de la porteria un altre efectiu poc utilitzat,

Així va ser la seva jugada:

Tot plegat per satisfacció dels 72.010 espectadors que han anat al Camp Nou, entre els que, per estadística pura, s'hi trobaven escèptics del de Foios. 

"Li vull posar les coses difícils al míster"

Venia de tenir pocs minuts i al final del matx, Ferran ha reconegut que ser aplaudit per la seva afició era un "orgull" i que d'ara endevant vol "posar les coses difícils al míster". Dijous té una bona oportunitat per consolidar la seva millora en un escenari majúscul, Old Trafford.

Anar al contingut