Barça

Xavi Hernández: "El paper de favorit el té el PSG"

El tècnic del Barça es mostra prudent amb els quarts de la Champions i avisa que el d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid "serà un partit vital com tots els que queden"

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi ha començat la roda de premsa lloant el nivell de l'Atlètic de Madrid, el rival d'aquest diumenge (21.00) a la Lliga:

"Com tots els que queden, serà un partit vital, rival de Champions, fortíssim i intens. Estan fent molt bé les coses els últims anys. Ens costarà segur, però crec que hi arribem bé tots dos equips. Em penso que l'Atlètic no perd al seu camp en Lliga des que hi vam guanyar nosaltres l'any passat."

El tècnic blaugrana ha valorat també l'aparellament amb el PSG als quarts de final de la Champions:

"Complicat, és un dels rivals pitjors que ens podien tocar. Conec bé Luis Enrique. Però tenim l'esperança i és el moment de demostrar que podem competir contra aquest tipus de rival. (...) Ells són els favorits per millor moment econòmic, més enllà que nosaltres tinguem més palmarès. Però, per il·lusió, no ens guanyaran."

Pel que fa a Joao Félix, que actualment juga al Barça, però que està cedit per l'Atlètic, Xavi ha recordat que és una gran oportunitat per al portuguès:

"Serà un escenari per mostrar personalitat per part de tots els jugadors. Joao Félix ja va mostrar un gran nivell a la primera volta. Té totes les característiques per fer un gran partit demà."

 

La convocatòria de Pau Cubarsí per a la selecció espanyola ha estat ben acollida per Xavi:

"El Pau és un nano excel·lent, i De la Fuente ha mostrat la seva valentia convocant jugadors joves com Cubarsí o Lamine, però no em poso en si els convocaran als Jocs i a l'Eurocopa. No ens podem posar en el pitjor escenari i no puc decidir en aquests aspectes."

L'exblaugrana Antoine Griezmann és el màxim perill ofensiu de l'Atlètic de Madrid, i segons el tècnic blaugrana, la seva marxa del Barça no va respondre a criteris esportius:

"És un jugador brutal. És un organitzador jugant de mitjapunta o de davanter. Va marxar d'aquí per qüestions de fair play."

I, continuant amb jugadors francesos, el de Terrassa ha tingut paraules d'elogi per a Jules Kounde, i també per a Andreas Christensen, per la seva capacitat d'adaptació en demarcacions que, originàriament, no eren les seves. .

Xavi ha assenyalat que tant Marcos Alonso com Ferran Torres seran a la llista de convocats d'aquest diumenge si no hi ha sorpreses d'última hora. I també ha reiterat que la seva decisió de marxar a final de temporada no ha canviat. "La idea és estar aquí fins al 30 de juny i després descansar".

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut