Tadej Pogacar, alçant els braços al cel (Volta)
Ciclisme

Segona exhibició consecutiva de Pogacar a la Volta

L'eslovè respon l'atac de Landa i guanya a Port Ainé amb gran autoritat per consolidar el seu liderat

Redacció Esport3Actualitzat

Tadej Pogacar és encara més líder de la Volta a Catalunya després d'oferir una segona exhibició consecutiva. Després de fer-se dimarts amb el liderat dimarts a Vallter, l'eslovè ha tornat a imposar-se en l'arribada en alt a la tercera etapa, a Port Ainé, davant el seu principal perseguidor, Mikel Landa. 

El pilot basc ha intentat un atac a poc més de 7 quilòmetres per a l'arribada. Fins aleshores, l'etapa havia transcorregut sense grans sobresalts, sota el control de l'UAE Emirates, l'equip de Pogacar, amb Marc Soler entre ells. A mitja ascensió a Port Ainé, el grup capdavanter era encara de fins a 26 elements.   

L'intent d'insurrecció de Landa ha trencat el grup però ha estat sufocat amb una gran rapidesa: Pogacar ha saltat a la seva roda i l'ha deixat enrere ràpidament. Al darrere, ha saltat també Sepp Kuss, que ha agafat Landa abans de tornar a ser absorbit pel grup. El de Soudal, en canvi, ha aguantat i ha acabat entrant a 48 segons de Pogacar per consolidar-se com el millor després del gegant eslovè. 

Pogacar i el català

Pogacar està gaudint de la competició a Catalunya i, fins i tot, s'ha atrevit a fer una publicació a les xarxes socials en català:

Enric Mas ha intentat una escapada als últims 2 quilòmetres per esgarrapar el tercer lloc, però no ha reeixit. En la general, Pogacar és líder amb 2.27 sobre Landa i 2.55 sobre Vlasov. 

Reviu l'etapa d'aquest dimecres aquí:

 

ARXIVAT A:
La Volta
Anar al contingut