El talent de Pau Cubarsí s'estrena a la Champions amb l'MVP
Cubarsí ha rebut l'MVP al seu debut en la Champions (EFE)
Barça

El talent de Pau Cubarsí s'estrena a la Champions amb l'MVP

El Barça ha derrotat el Nàpols i ha passat als quarts de final de la Lliga de Campions. El partit ha comptat amb diversos herois blaugranes, però el guardó al millor jugador ha estat per al jove de 17 anys.

Redacció Esport3Actualitzat

L'actuació de Pau Cubarsí contra el Nàpols ha estat, una vegada més, sublim. El jove central ha ofert una nova exhibició de criteri i agressivitat en defensa: 

Cubarsí ens està acostumant a trencar rècords i a fer-nos oblidar l'edat que té. Avui, el central ha estat anomenat MVP del partit en el seu debut a la Lliga de Campions:

 

El dia que debutava a la Champions, amb 17 anys acabats de fer, Cubarsí ha ofert un partit de 10, sense errades, fent passades de 50 metres, amb una personalitat i una seguretat impròpies d'un noi de la seva edat. Cubarsí ha fet 8 passades de mèrit i ha recuperat 10 pilotes. Ha refusat 8 pilotes en defensa, i tot això sense cometre cap falta.

Cubarsí és una joia que ofereix durant tot el partit sensació constant de seguretat i concentració. El central ha guanyat el 100% dels duels en el partit contra el Nàpols:

Sergi Roberto ha estat entrevistat al final del partit i ha parlat sobre Cubarsí, el protagonista indiscutible del matx:

"És increïble, ha estat el millor del partit. no deixa de sorprendre'ns. jugar així, en uns vuitens... és un jugador per ser aquí al Barça tota la vida. A més, és un nano molt humil i treballador." 

Com recordava el periodista Javier Alfaro, Pau Cubarsí fa un any jugava al juvenil B del Barça contra l'Unificació Bellvitge. Avui ha debutat com a titular a la Champions.

 

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut