El Reial Madrid tanca la gira americana amb una victòria contra el Philadelphia Union (1-2)

Aquesta matinada, el Reial Madrid ha tancat la gira nord-americana amb una victòria per 1 gol a 2 contra el Philadelphia Union, un equip amb només dos anys d'història i que juga a la Lliga dels Estats Units, la Major League Soccer. Aquesta vegada, al Madrid, la novetat és que no ha marcat Cristiano Ronaldo. El portuguès ha hagut de sentir crits des de la grada recordant-li que Messi és millor que ell. José Callejón, després d'una bona passada de Xabi Alonso, i Özil, han fet els gols del Madrid en els primers 11 minuts. I, quan faltaven 10 minuts perquè acabés el partit, Michael Farfán, ha fet el gol de l'honor dels locals superant amb una vaselina Tomás Mejías, un dels dos porters suplents del Madrid.

Els aficionats al futbol dels Estats Units van al camp tres hores abans i fan ambient a l'aparcament, mentre beuen cervesa i encenen una barbacoa. El Madrid ha arrossegat 57.000 seguidors al Lincoln Field de Philadelhia. Encara que no tots eren madridistes, i s'ha vist algun infiltrat dissimulant amb una samarreta de Xavi de la selecció espanyola.

El Madrid de la primera part, amb Xabi Alonso i Özil, ha marcat els dos gols definitius als deu primers minuts, el primer de Callejón i el segon del mitjapunta alemany. Després, la intensa calor ha anat apagant un equip al qual hauria anat bé el ventilador que tenia a la banqueta Mourinho, des d'ahir mànager general.

A la segona part, amb Cristiano i Pepe, el Madrid no ha vist porteria, tot i que el portuguès ho ha provat fins i tot de xilena. Els seguidors locals li han cantat "Messi is better than you" ("Messi és millor que tu!"). Però al final, tercera victòria per al Madrid en els tres partits de la gira nord-americana. "Tenim tres setmanes per recuperar bé el to fisic, hem de recuperar-nos bé una altra vegada i entendre'ns millor en el terreny de joc", ha explicat Casillas després del partit.

Mourinho ha delegat en Karanka i l'ajudant del portuguès ha evitat fer cap referència a la pròxima Supercopa amb el Barca. De moment, ara no toca. "Del que vingui més endavant ja en parlarem, encara estem en la fase de carregar piles, d'anar agafant els conceptes que ja teníem de l'any passat i seguir millorant-los, i quan arribin els partits ja s'en parlarà", ha reconegut.

Preguntat sobre el nou càrrec de mànager esportiu de Mourinho, Karanka ha contestat que no canviarà res al vestidor, però que ell i el portuguès potser continuaran sorprenent com l'any passat. Els blancs tornaven aquesta nit mateix a Madrid per seguir amb la pretemporada.