Ilaix Moriba, presentat amb el Getafe
Ilaix Moriba, presentat amb el Getafe
Barça

El penediment d'llaix després de deixar el Barça: "Vaig cometre errors"

Presentat amb el Getafe, el migcampista ha trencat el seu silenci. "S'han dit moltes coses de mi", ha lamentat

La sortida d'Ilaix Moriba, l'estiu del 2021, va deixar una ferida important al Barça. Se'n va anar per la porta del darrere, tot i els esforços per retenir-lo. El Leipzig va posar molts diners sobre la taula i va seduir-lo. També va seduir els seus representants. Des de llavors, però, la carrera d'Ilaix no ha estat gaire brillant.

La seva nova destinació és el Getafe. Hi arriba com a cedit, on es retrobarà amb José Bordalás, el mateix entrenador que va acollir-lo, el curs passat, al València... i també com a cedit. Al Leipzig no ha encaixat. Ilaix espera recuperar la confiança perduda a la Lliga espanyola.

En la seva presentació al Coliseum Alfonso Pérez, el migcampista format al planter blaugrana ha hagut de trencar el seu silenci. Mai havia parlat de la seva fugida al Leipzig. S'ha mostrat penedit.

"Vaig cometre errors. En la vida, has d'aprendre del que has fet. Tinc un amor grandíssim pel club de la meva vida, el Barça. Es va prendre una decisió, correcta o no, però ara estic content de ser aquí i vull demostrar que continuo sent el mateix."

 

 

Aquesta és la gran obsessió d'Ilaix Moriba. En sis mesos a la Bundesliga, no ha jugat cap minut. Només ho ha fet amb la selecció de Guinea, durant la Copa d'Àfrica. Va haver de tornar abans d'hora, però, per culpa d'una lesió muscular.

"Vull començar a gaudir del futbol cada setmana. S'han dit moltes coses de mi i han passat moltes coses. Mai n'he parlat perquè no crec que hagi de donar explicacions. M'ha afectat, però el millor ha estat no parlar perquè es podria mal interpretar."

Ronald Koeman el va fer debutar amb el Barça. Però l'entrenador que realment ha sabut treure el màxim rendiment d'Ilaix és José Bordalás. Tornaran a coincidir a Getafe. Cap al tècnic alacantí, tot han estat bones paraules: "És el millor entrenador que he tingut."

Anar al contingut