David López, amb la samarreta del Nàpols (@David_Lopez6)
David López, amb la samarreta del Nàpols (@David_Lopez6)
Espanyol

El Nàpols hauria acceptat l'oferta de l'Espanyol de 5 milions per fitxar David López

El club blanc-i-blau estaria molt a prop d'anunciar el retorn del mig centre David López, a qui el Nàpols deixaria marxar a canvi de cinc milions d'euros, segons el web www.itasportpress.it

Actualitzat

El fitxatge de David López per part de l'Espanyol sembla imminent. Això és el que explica el web italià www.itasportpress.it. Segons aquest portal, el director esportiu del club napolità Cristiani Giuntoli hauria acceptat l'oferta blanc-i-blava de 5 milions d'euros. Es tracta de la mateixa quantitat, per cert, que el Nàpols va pagar en el seu moment pel mig centre de Sant Cugat. El jugador no ha viatjat amb l'equip per jugar l'amistós contra l'Hertha de Berlín.

La de l'Espanyol, no obstant, no seria l'única oferta que els italians tindrien sobre la taula. El Betis també està interessat en el jugador i el Nàpols haurà de triar entre els dos clubs de la lliga espanyola. 

El jugador va estar en el primer equip de l'Espanyol les temporades 2011-12 i la 2013-14. Durant la presentació de l'argentí Demichelis, aquest dijous, el conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, va dir que "ara mateix, en el moment de negociació en què ens trobem és millor no comentar gaire cosa. Jo crec que hi haurà novetats en els pròxims dies, això esperem; però no entraré en detalls perquè crec que no ens aniria bé."

 

Anar al contingut