Ross Brawn és el director esportiu del Mundial d'F1 (f1.com)
Fórmula 1

El Mundial d'F1 podria tornar a l'estiu a porta tancada

Ross Brawn, director esportiu del Mundial, assegura que és la hipòtesi amb què treballen després que les nou primeres curses no s'hagin pogut disputar

Actualitzat

El director esportiu del Mundial de Fórmula 1, l'anglès Ross Brawn, assegura que la temporada podria començar a Europa al juliol però a porta tancada. Dimarts es va cancel·lar la prova del Canadà i les nou primeres curses previstes ja han estat anul·lades. Ara per ara, el Mundial hauria de començar el 28 de juny amb el Gran Premi de França.

"Pensem que començar a Europa pot ser favorable i que podria ser amb una prova a porta tancada. Podríem aconseguir un entorn molt tancat, on els equips viatgessin en vols xàrter i ens asseguraríem que tots se sotmeten a tests i que no hi ha risc per a ningú. Tenir una carrera sense espectadors és millor que no fer cap carrera. Hem de recordar que hi ha milions d'espectadors que segueixen l'esport asseguts des de casa seva. Ser capaços de mantenir l'esport viu i entretenir la gent seria una gran cosa amb aquesta crisi que tenim. Però no podem posar ningú en risc."

Anar al contingut