El FC Barcelona no aprofita les seves ocasions de gol i perd contra el Manchester United (1-3)

El FC Barcelona ha perdut contra el Manchester United en el seu segon partit amistós de la pretemporada per 1 gol a 3. Els de Luis Enrique han tingut ocasions clares, però només n'han materialitzat una

El FC Barcelona ha perdut contra el Manchester United per 1-3 en el seu segon partit de la pretemporada. Els blaugrana han disposat de bones ocasions de gol, però no les han aprofitat. David de Gea ha estat el porter titular del Manchester United contra el Barça. El jugador no havia participat en els anteriors compromisos del club anglès. En el minut 3 ha estat a punt d'encaixar un gol, en un xut de falta directa de Luis Suárez que s'ha estavellat al pal. Dos minuts més tard, el porter ha tingut una participació més activa en una arribada en solitari de Sergi Roberto gràcies a una bona passada de Rafinha.

Els anglesos s'han avançat en el minut 8 en un servei de cantonada, gràcies a una rematada de cap de Wayne Rooney. Els de Luis Enrique han pressionat, però els jugadors del United se n'han sortit prou bé. En el minut 28, un xut d'Ashley Young ha acabat en córner després d'impactar en el porter Ter Stegen. Luis Suárez, l'home més perillós del Barça en la primera meitat, ha revifat l'atac del seu equip. En el minut 42, en un xut a la mitja volta, ha tornat a enviar la pilota al pal de la porteria anglesa.

Després del descans Masip ha substituït Ter Stegen, i Rakitic, Adriano. Les primeres ocasions de la segona meitat han estat pels homes de Van Gaal, amb xuts de Depay i Rooney que ha atrapat Masip. La resposta blaugrana ha arribat en un xut de falta de Rakitic en el minut 59 que ha marxat fora per molt poc, just abans que Vermaelen cedís el seu lloc a Mathieu. Luis Suárez ha marcat, però l'àrbitre ha invalidat l'acció per fora de joc.

En el minut 62 s'ha vist la imatge curiosa del matx, quan Louis van Gaal ha substituït d'una tacada els onze jugadors del United per no perdre temps de joc. Tres minuts més tard, Jesse Lingard ha fet el segon gol dels anglesos aprofitant un desajust defensiu del Barça. Luis Enrique ha donat entrada a Sandro, Bartra, Gumbau, Munir i Halilovic per Pedro, Piqué, Suárez, Iniesta i Busquets. L'acabat d'entrar Munir ha rematat al pal, el tercer de la nit per als barcelonistes, en el minut 72. Amb un onze molt jove, el FC Barcelona ha seguit buscant el seu gol. L'ha trobat en el minut 90, en una gran volea de Rafinha. En la jugada següent, Januzaj ha fet el definitiu 1 a 3.