Un seient del Camp Nou reforçat amb una estructura de fusta (FCBarcelona)
FC Barcelona

El Barça posa a la venda els seients del Camp Nou

El FC Barcelona ha posat a la venda diferents objectes del Camp Nou, entre els quals hi ha els seients dels socis, un tros de gespa de l'últim partit contra el Mallorca o la xarxa de la porteria.

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha posat a la venda diferents articles relacionats amb el club i especialment amb diferents objectes del Camp Nou, que van ser recollits abans de la seva demolició. Un dels més característics és el seient de l'estadi blaugrana, que té un cost variable entre 99 i 299 euros.

Els socis ja poden reservar el que ha estat el seu seient els últims anys. Joan Laporta va dir a l'assemblea de socis que ell ja ha reservat el seu. La venda d'aquests objectes està dins la campanya anomenada Memorabilia, amb l'objectiu que els socis puguin tenir un record de l'estadi, i també ajudarà el club a recaptar diners.

Un tros de gespa en una minatura del Camp Nou (FC Barcelona)

Però no són els únics objectes. També es posa a la venda la gespa de l'últim partit que van jugar al Camp Nou, la temporada passada, contra el Mallorca. Igualment, es venen objectes firmats pels jugadors, com samarretes o el braçalet de capità. L'objecte estrella és una samarreta firmada per Leo Messi que es ven per 2.999 euros.

 

Anar al contingut