Laporta baixa al vestidor en el primer dia de pretemporada
Barça

Laporta: "La renovació de Messi progressa adequadament"

Després de la victòria de l'Argentina a la Copa Amèrica, el president blaugrana s'ha mostrat més optimista amb la continuïtat del crac argentí

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja s'ha posat en marxa. L'equip de Ronald Koeman comença els entrenaments -amb moltes absències, això sí- després que ahir es fessin les primeres revisions mèdiques.

Les van passar deu jugadors del primer equip i set del B. Hi eren Ter Stegen, Coutinho i Ansu Fati -que van acabar la temporada lesionats-; alguns dels que són més a fora que a dins, com Neto, Pjanic i Umtiti; a més a més de Piqué, Sergi Roberto, Dest i Riqui Puig.

L'equip ha rebut la visita de Joan Laporta en el seu primer dia. El president ha volgut parlar cara a cara amb Koeman i també ha fet una arenga a la plantilla abans de l'inici de la pròxima temporada.

 

 

Després d'esperonar els jugadors en aquest inici de pretemporada, a la tarda Laporta s'ha tornat a referit públicament a la gran incògnita de l'equip: la continuïtat de Leo Messi. Després de la victòria de l'Argentina a la Copa Amèrica, el president blaugrana se n'ha mostrat més optimista.

"La renovació de Messi progressa adequadament. El que sí que és cert és que estem molt feliços per ell. Tots els culers, tot el Barça, tot Catalunya i crec que tothom del futbol està feliç perquè Messi hagi aconseguit la Copa Amèrica. A més s'ho mereixia".

 

 

Es faran sessions matinals diàries, menys dijous i diumenge. Els internacionals que han jugat l'Eurocopa o la Copa Amèrica s'aniran incorporant en les pròximes setmanes.

Sergi Roberto ha tornat a entrenar-se

Aquest diumenge, les proves PCR realitzades als jugadors blaugrana van detectar dos positius per coronavirus. Es tracta dels jugadors del filial Ramos Mingo i Ilias, que es troben bé de salut i han estat aïllats al seu domicili.

Gerard Piqué durant les proves mèdiques (fcbarcelona.cat)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut