Andreu Plaza
Andreu Plaza en una imatge d'arxiu
Futbol sala

Andreu Plaza no continuarà com a entrenador del Barça

El Barça fa oficial el relleu a la banqueta. Javi Rodríguez, Jesús Velasco o Xavi Closas conformen la llista de candidats a substituir-lo. Jordi Torras ha estat anunciat com a nou mànager esportiu del futbol sala del Barça

Xavi LorenteActualitzat

La nova junta directiva del Barça continua reestructurant aquelles seccions que considera que necessiten un relleu, ja sigui en el vessant esportiu o executiu. S'ha parlat abastament de l'handbol i de David Barrufet, però també el futbol sala viurà una remodelació important. Si fa uns dies se sabia que Txus Lahoz no continuarà sent el mànager general, aquest dimarts s'ha sabut que Andreu Plaza no continuarà a la banqueta del Barça la pròxima temporada. El club ha fet oficial la notícia aquest migdia, poc després que diversos mitjans n'informéssin.      

 

 

La informació arriba el dia que l'equip juga, davant l'Antequera, el penúltim partit de la fase regular de la Lliga a la recerca d'un triomf que li permeti ser cap de sèrie en el play-off per al títol. Plaza, primer entrenador del Barça des del 2015, ha guanyat una Lliga de Campions (2019), una Lliga (2020) i tres Copes del Rei, entre altres títols, amb el Barça. Aquesta temporada, l'equip blaugrana porta tres finals perdudes: la de Champions davant l'Sporting de Lisboa, i les de Copa i Copa d'Espanya davant l'Inter.

 

Hi ha diversos candidats per encarnar el nou cicle del Barça. Com a nou mànager general, el nom que sona amb més força és el de Jordi Torras. Pel que fa a la banqueta, el principal candidat sembla Javi Rodríguez, actualment a l'Industrias de Santa Coloma. Jesús Velasco o el tècnic del filial, Xavi Closas, també entren en les travesses.  

De moment, el club ha informat dimarts a la nit que Jordi Torras serà el nou mànager esportiu del futbol sala amb una piulada a Twitter:

 

 

Anar al contingut