Els jugadors d'Alemanya, en el podi de campions del món (REUTERS/Eloisa Lopez)

Alemanya guanya el seu primer Mundial en una final igualada contra Sèrbia (83-77)

La selecció germànica domina en el tercer quart. Sèrbia reacciona i Dennis Schroder, MVP de la Copa del Món, imposa el seu talent en el cara o creu final

• Partit punt a punt. Màxima igualtat al descans entre els dos candidats al títol (47-47)
  • Gran nivell defensiu i grans percentatges. Encert en atac: 59% Alemanya, 54% Sèrbia
  • Tirs de 3. Per sobre del 45% totes dues seleccions
  • La defensa haurà de decidir a la segona part. Aturada ofensiva en el tercer quart
  • Moment d'Alemanya. Parcial de 9-0. Els alemanys troben Dennis Schroeder. S'escapen de 12 punts (69-57, minut 30). Per primera vegada en el torneig l'equip de Pesic perd per més de 10 punts
  • Sèrbia sense encert. 0 de 7 en triples en el tercer quart. Bogdanovic i Milutinov -ben defensat-, desapareguts en atac
  • Últims minuts. Alemanya no tanca el partit, però Sèrbia comet errors en atac. Apareix Abramovic (21 punts), per liderar el seu equip fins al 78 a 75 a 1.21 del final
  • Duel Schroder-Bogdanovic. L'alemany, autor de 28 punts. El serbi, 17 punts (dos a la segona meitat)
  • Franz Wagner. Escollit millor jugador de la final (19 punts i 7 rebots)