Barcelona

La fiscalia recorrerà la decisió de deixar en llibertat sense fiança l'agressor de la noia equatoriana

La fiscalia ha confirmat que recorrerà a l'Audiència de Barcelona contra la decisió del jutge de Sant Boi, que ha deixat en llibertat provisional sense fiança el jove que va agredir una noia equatoriana en un comboi dels Ferrocarrils de la Generalitat. El magistrat justifica aquesta decisió en dos fets: diu que no hi ha risc que fugi, ni tampoc la possibilitat que l'agressor torni a atacar la víctima. El jutge, en canvi, ha imposat al jove rígides mesures cautelars. No es podrà apropar a la noia equatoriana a menys de mil metres, s'haurà de presentar davant la policia dos cops al dia i al jutjat cada quinze dies, i no podrà tornar a utilitzar la línia dels Ferrocarrils on va passar tot.

Actualitzat
Segons fonts judicials, al llarg del cap de setmana el ministeri públic estudiarà la interlocutòria del jutge i prepararà els arguments que inclourà al recurs per escrit, que presentarà la setmana que ve. La decisió de presentar recurs s'ha acordat en una reunió aquest divendres al matí de la fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Teresa Compte, els fiscals coordinadors competents i la fiscal encarregada del cas.

De la seva banda, l'advocat de la defensa s'ha mostrat satisfet amb la decisió del jutge i ha denunciat "ingerències" i la pressió mediàtica.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut