Maria Fernández, Bernat Soler, David Clupés i Francesc Garriga
Maria Fernández, Bernat Soler, David Clupés i Francesc Garriga
Futbol

El final de la Lliga de futbol, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà el Barça es juga la Lliga a partir de les 17.00 al camp del Granada. Catalunya Ràdio farà la transmissió del partit i el canal Esport3 emetrà l'"Efectivament: la ràdio en colors" per fer-ne el seguiment. En cas que el Barça es convertís en campió, TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio faran una programació especial.

Actualitzat

Catalunya Ràdio començarà a les 16.00 "La TdP" amb tota la prèvia del transcendental partit que jugarà el Barça al camp del Granada i en què es decidirà el títol de Lliga. Els blaugranes depenen de si mateixos, si guanyen seran campions. A partir de les 17.00, Joaquim Maria Puyal i tot el seu equip transmetran en directe tot el que passi a Los Carmenes. També pararan atenció al partit que jugarà el Reial Madrid al camp del Deportivo.

El canal Esport3 començarà a les 17.45 el programa "Efectivament: la ràdio en colors", en què es farà el seguiment de la segona part del partit. Lluís Canut al capdavant, analitzarà tot el que estigui passant amb Joan Beumala, Mònica Palenzuela i Siro López. Jordi Sunyer farà el seguiment del Granada-Barça i Agustí Alavés estarà atent al Deportivo-Reial Madrid.

En cas que el Barça es proclami campió de la Lliga, TV3 i Esport 3 emetran de manera simultània, a partir de les 18.50, una edició especial anomenada "Hat trick Barça Campions". Bernat Soler serà l'encarregat de conduir el programa en què es podran escoltar les primeres declaracions dels jugadors i els directius i es podran veure les primeres celebracions dels seguidors. L'acompanyaran Maria Fernández, Gerard Autet, Carlos Pérez de Rozas i Joan Rufas a plató. A Granada hi haurà Xavier Lemus, Artur Peguera, Víctor Patsi i Roger Sales. A Corunya hi serà Sebas Guim, i a Canaletes, Quim Robert.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, si el Barça guanya, a partir de les 20.00 començaran un especial "Tot Lliga" que conduiran David Clupés, director del "Tot Gira", i Francesc Garriga, director d'"El Club de la mitjanit".  Amb les entrevistes als protagonistes, l'anàlisi de tot el que ha passat en aquesta Lliga i connexions amb Canaletes. A més, preguntaran als oients com recordaran aquesta Lliga i entre totes les respostes sortejaran una samarreta de Luis Suárez.

 

esport3.cat
esport3.cat/htb
facebook.com/htbarca
catradio.cat/totgira

#CampionsTV3
#TotLliga

Anar al contingut