Els usuaris d'iPhone o d'iPad no poden descarregar aplicacions o actualitzar-les
Els usuaris d'Iphone o d'Ipad no poden descarregar aplicacions o actualitzar-les
Atenes

El "corralito" a Grècia arriba a PayPal, iTunes, Amazon o eBay

Els usuaris d'iPhone o d'iPad no poden descarregar aplicacions o actualitzar-les, com han denunciat alguns usuaris a la xarxa

RedaccióActualitzat

El "corralito" imposat ara fa deu dies a Grècia per evitar una fuga massiva de capitals no només afecta els bancs grecs i la limitació de 60 euros de retirada d'efectiu, sinó que les restriccions han arribat també a internet. I és que des d'aquest cap de setmana els grecs no poden utilitzar el sistema de pagament de PayPal ni comprar continguts a través d'iTunes, Amazon o eBay. Així doncs, els usuaris d'iPhone o d'iPad, per exemple, no poden descarregar aplicacions o actualitzar-les, com han denunciat alguns usuaris a la xarxa.

Els núvols com Dropbox, a més, no estan autoritzats amb el perill que suposa que els usuaris puguin perdre informació. Els grecs tampoc poden pagar compres a internet a través de PayPal ni fer transaccions a l'estranger.

En un comunicat, PayPal ha admès:

"Arran de les decisions de les autoritats gregues recents en el control de capital, els fons de finançament de PayPal des dels comptes bancaris grecs així com les transaccions internacionals fetes amb targetes o comptes grecs no estan disponibles en aquests moments."

S'espera que el "corralito" s'allargui fins diumenge que ve i els bancs reobrin a partir de dilluns.
Anar al contingut