El Cirque du Soleil torna a Catalunya i s'hi estarà fins al 2030

Actualitzat

Arriba "Totem" a l'Hospitalet de Llobregat, un espectacle del Cirque de Soleil. Aquesta estrena coincideix amb el vintè aniversari de l'arribada de la companyia a Catalunya.

L'espectacle ja fa vuit anys que volta pel món, i vol acompanyar als espectadors en un viatge als orígens de la humanitat: des de l'adopció de la forma d'amfibi, fins a l'últim desig de volar, amb grans moments acrobàtics que rememoren escenes de la història de l'evolució.

Tal com va explicar Frank Hanselman, el director de la gira, l'espectacle explora "allò que uneix els éssers humans amb les altres espècies, els seus somnis i el seu potencial infinit".

 

 

El director de l'espectacle ha explicat que fa sis anys que el circ no s'instal·lava als voltants de Barcelona, i es va decidir situar el circ a l'Hospitalet de Llobregat perquè disposava d'un terreny de 20.000 metres quadrats de superfície plana.

La ciutat acollirà els espectacles de la companyia fins al 2030. "Totem" serà a l'Hospitalet de Llobregat fins al 20 de maig.

La companyia de circ està instal·lada en dues carpes, una de gran i una de més petita. La primera té capacitat per a 2.500 espectadors. La segona serveix als artistes per entrenar-se.

El grup està format per 46 artistes, actors, músics i cantants, que dediquen l'espectacle a Yann Arnaud, l'artista del Cirque du Soleil que va morir fa una setmana durant l'espectacle "Volta", a Florida.

El primer espectacle que el Cirque du Soleil, la companyia procedent del Canadà, va fer a Catalunya es titulava "Alegria".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut