Detenen un home de 89 anys per atropellar mortalment un operari a Siurana i haver fugit

La víctima, que treballava a la via, va acabar morint a causa de l'impacte; el conductor va ser detingut hores després a l'Estartit

Un conductor de 89 anys ha estat detingut després d'atropellar mortalment un operari que treballava a la C-31, a Siurana, a l'Alt Empordà. L'home, veí de Perpinyà, va fugir després de l'accident i no va ser detingut fins unes hores després a l'Estartit, gràcies a la col·laboració dels Mossos i la policia local de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà.

L'accident va passar aquest dimecres cap a dos quarts d'una del migdia a la carretera C-31 en direcció a l'Escala, a l'altura de Siurana, quan un operari que treballava al quilòmetre 376 d'aquesta carretera va ser atropellat per un turisme que va fugir.

La víctima és un home de 41 anys, veí de Viladecans, al Baix Llobregat, que va morir a causa de l'impacte rebut. Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per localitzar el vehicle i l'autor dels fets.

Es van activar 10 patrulles de Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat, una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM. Finalment, els Mossos, amb la col·laboració i actuació conjunta de la Policia Local de Torroella de Montgrí, han identificat el conductor del vehicle i l'han detingut a l'Estartit. L'home, de 89 anys, està acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit per abandonament del lloc de l'accident, i d'homicidi imprudent. Ara s'investiguen les circumstàncies en què s'ha produït l'atropellament.

Amb aquesta víctima, ja són 103 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any en carreteres interurbanes, segons dades provisionals.          

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatMossos d'Esquadra
Anar al contingut