Els bombers rastrejant la zona on ha desaparegut el jove (ACN)
Roses

Busquen un noi desaparegut quan es banyava amb un amic a la platja de Roses

L'alerta la va donar dijous pels volts de les set del matí una embarcació particular que va rescatar l'amic del desaparegut

RedaccióActualitzat

Els serveis d'emergència continuen buscant des de fa tres dies el jove desaparegut quan s'estava banyant amb un amic, a la platja de Roses, a l'Alt Empordà.

L'avís es va donar dijous pocs minuts abans de les set del matí, des d'una embarcació que va rescatar un noi que demanava ajuda en una zona pròxima a l'espigó. El jove va alertar que anava acompanyat i que el seu amic no sortia de l'aigua. Se'l va buscar durant tot el dia, fins que es va fer fosc.

S'ha incorporat a la recerca un avió especialitzat de la Guàrdia Civil. Dissabte, l'equip d'activitats subaquàtiques, amb base a Osca, va estar buscant el desaparegut sense èxit.

Helicòpter GRAE Bombers recurs lateral
La recerca es fa també des de l'aire (ACN/Albert Segura)

Efectius del servei marítim amb base a l'Escala i agents del grup especial d'activitats subaquàtiques amb base a Barcelona van iniciar la recerca. Hi han participat unitats del Grup de Suport d'Actuacions Especials dels Bombers (GRAE) terrestre i subaquàtic, amb efectius de la Guàrdia Civil i dels MossosSalvament Marítim coordina la recerca. 

A la platja es van trobar les pertinences del noi desaparegut, fet que fa sospitar que la víctima no va sortir del mar.

ARXIVAT A:
SalutBombersSeguretat
Anar al contingut