Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira" tindrà tres edicions, divendres, amb la transmissió del partit entre el Girona i l'Athletic Club de Bilbao, a partir de les 20.45, i dissabte i diumenge, amb David Clupés

Divendres, 29 de març (20.45)

El programa presentat per Sergi Andreu transmetrà el partit de futbol entre el Girona  i l'Athletic Club de Bilbao, amb la narració d'Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler, l'anàlisi de Francesc Cargol i les dades de Carles Domènech.

Dissabte, 30 de març (14.30 i 19.15)

El programa començarà, en una primera edició, a les 14.30 amb la prèvia del derbi entre el Barça i l'Espanyol. També seguiran la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, amb Xevi Soler; estaran pendentsdel Gran Premi de l'Argentina de motociclisme, amb Damià Aguilar, i del Joventut-Breogan de la Lliga ACB de bàsquet, amb Ernest Macià. A les 15.15 agafarà el relleu "La TdT", amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip per explicar tot el que passi al Barça-Espanyol de la Lliga de futbol. A les 19.15, començarà una segona edició del "Tot gira" amb el postpartit del derbi, el "Consell de savis", amb Xavi Torres i Marc Mayola, i la secció "Snack Barça", amb Lluís Canut.

Diumenge, 31 de març (16.00)

Diumenge, el "Tot gira" començarà amb l'última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, amb Xevi Soler. A "La sobretaula", Pere Escobar conversarà amb el tècnic del Barça d'handbol, Xavi Pascual. Faran el seguiment de les curses de Moto 3 i Moto 2 del Gran Premi de l'Argentina de motociclisme, amb Damià Aguilar, i també del Barça-Manresa de la Lliga ACB de bàsquet, amb Ernest Macià. Oriol Rodríguez estarà pendent d'allò que passi al Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1 i seran al partit entre el Granollers i el Gudme de la Copa EHF d'handbol, amb Montse Mir. I a les 20.45, Pere Escobar serà al Santiago Bernabéu, pendent del Reial Madrid-Osca.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

 

 

 

Anar al contingut