Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.00

L'escriptora italiana Michela Murgia, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'autora d'"Instruccions per fer-se feixista", l'escriptora italiana Michela Murgia.

El més destacat del judici
El programa també repassarà els principals testimonis en el judici del procés d'aquesta setmana, amb el catedràtic Jordi Nieva. A la taula d'anàlisi també hi haurà Carles Moguilod, Olga Ruiz i Ferran Espada.

Les imatges de la guerra de Síria
Lídia Heredia conversarà amb el fotoperiodista Ricard Garcia Vilanova sobre l'auge i caiguda d'Estat Islàmic, que ha viscut en primera persona, i sobre el recull de les seves millors fotografies a Síria, "Fade to Black".

El carrer dels "instagramers"
El corresponsal a París Josep Capella passejarà per la Rue Crémieux, un carrer que s'ha convertit en un lloc de pelegrinatge per a "instagramers" de tot el món.

Contes des de la presó
El pare d'Oriol Junqueras i l'editor de Sàpiens presentaran el llibre que recull 37 relats escrits pel polític des de les presons d'Estremera, Lledoners i Soto del Real, dirigits principalment als seus fills, però també dedicats a tots els nens i nenes.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut