Vicenç Prados
Diumenge, a les 19.00

El Granollers es vol acomiadar de l'EHF d'handbol amb una victòria, a Esport3

Diumenge, a les 19.00, Esport3 emetrà en directe el partit en què el Fraikin BM Granollers tancarà la seva participació a la Copa EHF davant del GOG de Dinamarca, en un partit en el què cap dels dos equips no s'hi juga res

L'equip català es va quedar a la pista del Kiel sense opcions en aquesta fase de grups, mentre que el conjunt danès arribarà a Granollers amb la tranquil·litat que, passi el que passi, acabarà segon de grup i, el més important, amb el bitllet per als quarts de final ja a la butxaca.

Amb aquests condicionants, l'equip que entrenen Antonio Rama i David Ginesta voldran acomiadar-se de la competició europea amb una victòria davant la seva afició i treure's el regust de la derrota que van partir a Dinamarca (34-26) en la segona jornada. Dimecres, a la Lliga Asobal, els vallesans van recuperar el camí de la victòria davant l'Alcobendas (27-23), un triomf que els permet seguir aspirant a classificar-se per a places europees. Ara mateix el Fraikin BM Granollers és cinquè, però amb els mateixos punts que el segon, el tercer i el quart classificats, tot i que el Bidasoa, ara mateix segon, té un partit menys.

A més, l'equip vallesà aprofitarà el partit contra el GOG per començar a preparar la Copa del Rei de la setmana que ve que es disputarà a Alacant i que Esport3 transmetrà en directe. Divendres, el Granollers s'enfrontarà a l'Ademar de Lleó en un dels partits dels quarts de final.

Però el conjunt danès del GOG arriba a Granollers en un gran moment de forma, amb un dia més de descans respecte al Granollers pel que fa al seu últim partit de Lliga, i ocupant la primera plaça de la Lliga danesa. A més, després de l'eliminació del Holstebro, s'ha quedat com a únic representant danès en competició europea.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica, de José Luis Villanueva.
esport3.cat

Anar al contingut