Divendres, a les 21.55 i diumenge, a les 15.40

Doble sessió de "Zona zàping"

Demà, divendres, a les 21.55, a TV3, arriba un nou repàs de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport a "Zona zàping".

Aquesta setmana, a més, el programa tindrà una segona edició diumenge, a les 15.40, amb un especial que donarà pas a l'Univers Moto GP.

El programa "Zona zàping" aquesta setmana tindrà dos plats forts. El primer serà divendres, el seu dia habitual. Tot i no haver-hi jornada de futbol pels partits de selecció, el "Zona zàping" ha buscat per la resta de països i portarà imatges de futbol molt curioses d'altres lligues, malabarismes, cistelles impossibles i moltes imatges divertides per passar una bona estona en família.

A més, la tradicional secció de l'NTLF i es podran seguir veient els nostres petits cracs fent de Messi en el @Messi Challenge.

Diumenge, a les 15.40, una segona edició de "Zona zàping", amb un especial de motos que donarà pas a l'Univers Moto GP que s'estrena diumenge a la tarda amb la transmissió del Gran Premi de l'Argentina de Motociclisme. En aquest especial es farà un recull d'allò més divertit, amb imatges força curioses del món de les dues rodes.

També es podran veure moments divertits i imatges espectaculars dels últims anys en el món de les motos. I es farà un recull especial de l'NTLF amb imatges de motos que els espectadors han anat enviant durant aquest últims temps.

tv3.cat/zona-zaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

instagram.com/zonazaping

Anar al contingut