Una escena de "Si no t'hagués conegut"
Una escena de "Si no t'hagués conegut" amb Pablo Derqui i Mercedes Sampietro, els dos actors protagonistes

Comença el rodatge de la nova sèrie de TV3 "Si no t'hagués conegut"

Aquesta setmana s'ha iniciat el rodatge, a Sant Cugat del Vallès, de la sèrie per a la tardor "Si no t'hagués conegut", una producció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

"Si no t'hagués conegut" parteix d'una idea original de Sergi Belbel, que també participa en tasques de guionista. Pablo Derqui i Mercedes Sampietro encapçalen el repartiment sota la direcció de Kiko Ruiz Claverol.

L'Eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l'Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. 

Ni la seva família ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L'aparició d'una anciana misteriosa (Mercedes Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

Kiko Ruiz Claverol, que ja té experiència en sèries de TV3 com "Ventdelplà" i "Kubala, Moreno i Manchón", dirigirà en col·laboració de Joan Noguera aquesta nova producció basada en la idea original de Sergi Belbel, amb guió de Sergi Belbel, Cristina Clemente i Roc Esquius i amb un  repartiment de rostres coneguts com Pablo Derqui, Mercedes Sampietro, Andrea Ros, Paula Malia, Montse Guallar, Abel Folk i Sergi López, entre altres.

"Si no t'hagués conegut" és un drama romàntic, de 10 capítols de 50 minuts, que es convertirà en la nova sèrie de la cadena per a la tardor.

Fitxa tècnica

Idea original: Sergi Belbel
Director de la sèrie: Kiko Ruiz Claverol
Director: Joan Noguera
Guionistes: Sergi Belbel, Cristina Clemente i Roc Esquius

Producció executiva Diagonal TV: Jaume Banacolocha
Producció executiva creativa: Sergi Belbel
Producció executiva TV3: Oriol Sala-Patau i Conxa Orea
Director de producció: Eugeni Margalló
Cap de producció: Joan Ramon Busquets
Cap de maquillatge: Anna Merino
Música incidental: David Carabén
Muntatge: Fran Gutiérrez

Repartiment: Pablo Derqui (Eduard), Mercedes Sampietro (Liz Everest), Andrea Ros (Elisa), Paula Malia (Clara), Javier Beltrán (Óscar), Montse Guallar (Maria), David Vert (Pere), Muguet Franc (Tere), Abel Folk (Joan), Sergi López (Manel), Miquel Garcia (Lluís Antich), Eli Iranzo (Roser), Mariona Schilt (Elisa petita), Olalla Escribano (Míriam) i Òscar Jarque (doble Eduard)

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut