"Casper, la primera aventura", d'estrena aquest cap de setmana al Super3

Demà, divendres, comença, al canal Super3, un altre cap de setmana en què el cinema torna a ser el protagonista. La primera pel·lícula arribarà divendres, a les 20.20, amb l'estrena de "Casper, la primera aventura". L'endemà, dissabte, a les 9.30, es podrà veure "Blinky Bill, el coala". A la tarda, a les 18.15, s'emetrà la pel·lícula "Tom i Jerry: l'anell màgic", i tot seguit, a les 20.30, serà el torn de "Com gats i gossos"

"Casper, la primera aventura", divendres, a les 20.20; diumenge, a les 18.00

En Casper és un nen fantasma que s'extravia i va a parar a una mansió del poblet de Deedstown. Allà és on coneix en Pudent, en Llarguerut i en Fati, tres fantasmes que li fan la punyeta. Però allà també coneix en Chris, l'únic nen que no té por dels fantasmes. En Casper i en Chris es fan amics i s'ajuden l'un a l'altre per superar els problemes respectius: en Chris té un pare addicte a la feina i en Casper ha d'aconseguir que els altres fantasmes l'acceptin.

"Blinky Bill, el coala", dissabte, a les 9.30; diumenge, a les 15.35

En Blinky Bill és una coala aventurer amb una gran imaginació, que somia deixar la seva petita ciutat de Green Patch i seguir els passos del seu pare, un gran explorador que va desaparèixer fa molt de temps, i en Blinky és l'únic que creu que encara és viu. Quan descobreix una nova pista sobre on podria ser el seu pare, decideix embarcar-se en una gran aventura que el durà més enllà de les fronteres de Green Patch. Coneixerà la Nutsy, una coala del zoo, i en Jacko, un clamitosaure d'allò més nerviós. Els tres nous amics hauran d'aprendre a treballar junts si volen sobreviure a l'Austràlia més salvatge i trobar el pare d'en Blinky.

"Tom i Jerry: l'anell màgic", dissabte, a les 18.15

La curiositat innata d'en Tom i en Jerry els ha tornat a fer una altra mala passada. En Tom tenia la missió de vigilar un anell màgic del seu amo, però, per aquelles coses que passen, l'anell ha acabat encastat al cap d'en Jerry. Ara en Jerry haurà de fer les mil i una per desenganxar la corona milionària que duu al cap i, per altra banda, en Tom l'haurà d'atrapar abans que ho faci. Però en Tom no és l'únic que va darrere de l'anell màgic. El gran endeví Droopy no pensa deixar escapar l'oportunitat de fer-se ric. Corredisses i més corredisses, patacades i més patacades, però, sobretot, un tip de riure, com sempre, amb en Tom i en Jerry.

"Com gats i gossos", dissabte, a les 20.30; diumenge, a les 9.00

Sense que els humans hagin sospitat mai res, des del principi de la civilització s'ha desenvolupat una guerra. És una guerra secreta, però que es pot trobar a dins de qualsevol casa. La lluita la protagonitzen dos bàndols rivals: els gossos i els gats que, d'un temps ençà, han declarat una treva. Però, últimament, un gat planeja i capitaneja una nova estratègia per inhabilitar la població mundial dels gossos i, d'aquesta manera, deixar els humans sense protecció.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut