Aquest dissabte, la Festa dels Súpers On Tour acaba el seu recorregut a Blanes

La Ciutat Esportiva Blanes acollirà demà dissabte, 30 de març, la quarta i darrera parada de la Festa dels Súpers On Tour, amb un gran espectacle de dues hores de durada, que tindrà dues sessions, al matí i a la tarda. L'espectacle de la festa combinarà música i aventures amb la família del Super3 i també hi inclourà un munt de sorpreses amb els protagonistes dels programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal Super3. Abans de Blanes, la Festa dels Súpers On Tour ja va passar per Barcelona, Tarragona i Lleida.

La Festa dels Súpers On Tour acabarà el seu recorregut, demà dissabte, a la Ciutat Esportiva Blanes. Aquesta 22a edició de la Festa dels Súpers s'ha convertit en un gran esdeveniment que ha passat per diferents punts de Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències, que l'han fet més emocionant i pròxima. La Festa és un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, una al matí i una a la tarda. Després de passar per Barcelona, Tarragona i Lleida, aquest dissabte la Festa dels Súpers On Tour tindrà com a escenari la Ciutat Esportiva Blanes. Així finalitza el recorregut d'aquest gran esdeveniment infantil, que ha fet vibrar milers de súpers i les seves famílies.

Demà dissabte, al matí, les portes de la Ciutat Esportiva Blanes s'obriran a les 9.30 i l'espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l'espectacle començarà a les 17.00 i les portes del recinte s'obriran a les 15.30. Per accedir a la festa, tant els adults com els nens hauran de portar les invitacions gratuïtes que van poder reservar al web del Super3, super3.cat, ja que els seients són numerats i l'aforament, limitat.

 

La trama de la festa

La família del Super3 s'embarca en el Supercreuer del karaoke disposada a passar-s'ho d'allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya. 

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la família del Super3, els programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal.

L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d'un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

 

super3.cat/festaontour

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut