Nani Guiu s'ha acomiadat després d'una dècada d'èxits
Waterpolo

Nani Guiu s'acomiada del Sabadell femení admetent que encara no entén la seva destitució

"Hem tancat la relació de la millor manera de possible, encara que em costa d'entrendre-ho", admet el tècnic, que ha portat l'equip a guanyar 33 títols, entre ells 4 Copes d'Europa

RedaccióActualitzat

El ja exentrenador de l'equip de waterpolo femení del CN Sabadell, Nani Guiu, ha assegurat que la seva marxa després de deu temporades dirigint el primer equip és "una decisió que costa d'entendre".

"Hem tancat la relació de la millor manera possible, encara que em costa d'entendre-ho. Però si volen un canvi, no hi ha res més a dir", ha explicat en la roda de premsa del seu comiat, a la qual han assistit diversos membres de la directiva del club i algunes de les que han estat les seves jugadores al llarg de l'última dècada.

Guiu ha assegurat que se'n va "decebut" per la forma abrupta amb la qual es va anunciar la seva marxa: "No em molesta que fos inesperat, sinó que m'ho diuen d'un dia per l'altre quan es podia haver fet d'una altra manera". L'entitat sabadellenca va fer pública la marxa de Guiu fa tres setmanes com una de les decisions que engloben el nou "Pla Planter", que pretén situar els esportistes joves en l'epicentre de les decisions esportives. No obstant això, Guiu opina que podia haver estat ell qui dirigís el nou projecte, ja que es considera "un home de club". "Quan vam ser campions d'Europa el 2015 tenia vuit jugadores de la casa", ha recordat.

Continuarà entrenant

El preparador català ha rebutjat l'oferta per continuar en el club català, que li havia ofert un càrrec directiu, encara que sense cap responsabilitat en l'esport de competició, i ha explicat que desitja seguir entrenant.  "M'agrada ser entrenador. Sempre esperes que algú necessiti els teus serveis", ha explicat el tècnic, que ha negat haver tingut cap contacte la Federació Espanyola.

Guiu abandona el club després d'haver estat l'artífex de les deu campanyes més d'èxit de la seva història, en les quals ha aconseguit quatre Copes d'Europa, tres Supercopes d'Europa, nou Lligues, nou Copes de la Reina i vuit Supercopes d'Espanya. El tècnic barceloní ha destacat que la clau de l'èxit ha estat "la feina". "Amb la qualitat de les jugadors i després d'intensificar els entrenaments, l'equip es va professionalitzar", ha assegurat.

Per la seva banda, el president del CN Sabadell, Claudi Martí, ha reconegut que la sortida del tècnic ha estat "molt meditada", ja que ha representat "el que vol ser el club, tant per als socis com cap a l'exterior". El president de l'entitat sabadellenca ha explicat que la decisió no es deu "al fet que no funcioni l'equip ni que Nani no sigui el millor", sinó que forma part d'un projecte en el qual calia un canvi de cicle. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut