Candela Figueras vol que facis match amb un gos i l'adoptis
Candela Figueras vol que facis match amb un gos i l'adoptis
Un amor pelut per tota la vida

Vols fer match amb un gos i adoptar-lo? La Candela Figueras et busca a "Cita bestial"

El nou programa, presentat per la Candela Figueras, vol unir gossos sense família i famílies que volen adoptar-ne un. Ja està oberta la crida perquè tothom qui vulgui viure aquesta experiència pugui apuntar-s'hi

Aquesta tardor, la nova plataforma de contingut de 3Cat estrenarà "Cita bestial", un programa que vol unir gossos sense família i famílies que volen adoptar-ne un.

La Candela Figueras serà la presentadora d'aquest nou espai que obre la crida a totes les persones que vulguin viure l'experiència d'adoptar un gos. Si voleu participar al càsting del programa, heu d'enviar un correu de presentació a casting@citabestial.cat​*.

 

Una cita molt animal

El nou programa és una combinació entre un espai de cites i un docureality que busca persones i famílies de tota mena i d'arreu de Catalunya que vulguin iniciar el procés d'adopció d'un gos, o que ja l'hagin engegat, i que vulguin compartir la seva experiència. El programa, amb la col·laboració de diverses protectores del país, els facilitarà l'oportunitat de conèixer diversos gossos i de trobar el que més els enamori.

Com a part del procés, les persones adoptants viuran diverses situacions amb el que podria ser el seu futur gos; experiències que els permetran saber si realment són compatibles o no abans de prendre la decisió final.

A més d'aconseguir el nombre més gran de matchs entre persones i peluts, a "Cita bestial" s'oferirà un mosaic d'històries que ajudaran a entendre la màgia que sorgeix entre humans i gossos i el perquè de la importància d'aquestes mascotes. També posarà en valor el significat d'adoptar-ne un i explicarà quines són les claus, les dificultats i els beneficis que comporta.

La Candela, amant dels gossos

n aquest recorregut, tindran el suport de la Candela Figueras, amant incondicional dels gossos i activista fèrria a favor de l'adopció, i dels consells dels especialistes en psicologia canina del programa.

El programa és una producció de 3Cat en col·laboració amb Abacus.

*La gestió de les dades personals d'aquesta acció de participació és responsabilitat de la productora Abacus Cooperativa SCCL.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut