Una imatges de "Naruto", un fenomen mundial de l'anime, que s'emetrà al SX3.
Una imatges de "Naruto", un fenomen mundial de l'anime, que s'emetrà al SX3.

El SX3 anuncia l'estrena de "Naruto", un fenomen mundial de l'anime, al Saló del Manga

Aquest migdia, el SX3 ha rebut el premi del Saló del Manga al millor anime amb doblatge en català per a "Sakura" 

Dimecres que ve, el SX3 estrena la sèrie d'anime "Naruto", basada en un dels mangues més venuts de la història, que ha arrasat a tot el món. L'anunci de l'arribada de "Naruto" en català, per primera vegada a 3Cat, s'ha fet aquest migdia al Saló del Manga de Barcelona, on Laia Servera, cap de Continguts Infantils de 3Cat, ha recollit el premi al millor anime amb doblatge en català per a "Sakura", emesa al SX3.  

Durant l'acte, en què s'ha projectat un fragment en català de "Naruto" i un altre d'"Iona", que aviat també es podrà veure al SX3, Laia Servera ha avançat que "Steins;gate" estarà disponible a partir de dilluns a la plataforma 3Cat. 

 

El SX3 aposta per l'anime en català amb l'estrena del fenomen mundial "Naruto", basat en la sèrie de manga de Masashi Kishimoto. Avui es projectarà el primer capítol al SX3, a les 20.50, després d'una edició especial de "Ràndom" dedicada a aquest anime. I, a partir de dimecres que ve, a les 19.45, comencen les emissions de la primera i segona temporades de "Naruto", que també estaran disponibles a 3Cat.  

A més, a partir de dilluns, les dues primeres temporades de la sèrie "Steins;Gate" es podran veure a la plataforma digital 3Cat. Serà després de la marató "Steins;Gate", que durant aquests dies s'emet a través del canal digital exclusiu per als fans de l'anime, disponible fins diumenge de 21.00 a 00.00 al SX3 i 3Cat, amb motiu del Saló del Manga. 

 

Sinopsi de "Naruto" 

Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i gamberro i també pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges. Des de l'examen d'accés a Chunin fins al pelegrinatge amb l'ermità pervertit Jiraiya, passant pels enfrontaments amb les forces del shinobi renegat Orochimaru, acompanya Naruto a perseguir el seu somni en un camí ple d'aventures trepidants, aliats valerosos i enemics mortals amb habilitats extraordinàries, combats explosius, traïció i pèrdua... 

 

Sinopsi de "Steins;gate" 

Akihabara, estiu del 2010. Rintarô Okabe és un universitari excèntric que fa experiments amb el seu amic Daru al Laboratori d'Artefactes del Futur. Un dia, aconsegueixen enviar un missatge al passat amb un telèfon microones. Això anima l'Okabe a continuar experimentant per canviar el passat, però no s'espera que les seves accions tindran conseqüències greus en el futur. Per evitar una tragèdia i que la SERN domini el món, l'Okabe haurà de canviar el passat fins a aconseguir un futur millor. 

 

Sinopsi de "Sakura. La caçadora de cartes" 

A la primera temporada, Sakura Kinomoto és una esbojarrada estudiant de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes. Un cop de vent fa que les cartes es barregin i s'escampin pertot arreu. Les cartes són màgiques i porten la desgràcia allà on van, de manera que el deure de la Sakura és trobar-les totes i tornar-les al llibre d'on han sortit. 

A la segona temporada, la Sakura comença a estudiar secundària a l'institut Tomoeda amb uns quants amics: la Tomoyo, la Chiharu, la Naoko i en Yamazaki. El primer dia de classe, la Sakura s'endú una bona sorpresa: en Shaoran ha tornat de Hong Kong i també estudiarà al seu institut! Al cap de poc, té un somni molt estrany, on apareixen unes cartes transparents i una figura misteriosa. Quan es desperta, s'adona que les cartes s'han tornat transparents, i amb els seus amics comencen a buscar aquestes noves cartes transparents per capturar-les, unes cartes que fan servir una clau nova i molt més potent. 

 

Anar al contingut