Gerard Romero anuncia al "Tot es mou" que serà el presentador d'"On és la pasta?"
Gerard Romero serà el presentador d'"On és la pasta?"
Busquem famílies, amics, parelles... apunta-t'hi!

Estan passant coseeees: Gerard Romero presentarà "On és la pasta?", el nou concurs de 3Cat

Mai un concurs ha amagat 10.000 euros en una casa, voleu que sigui a la vostra? Si sou capaços de trobar-los en 30 minuts, són vostres. Apunteu-vos-hi!

Anunci de "mercato"! Gerard Romero, el popular streamer i president de Jijantes FC, serà el presentador d'"On és la pasta?", el nou concurs de 3Cat. Seríeu capaços de trobar 10.000 euros amagats a casa vostra en només 30 minuts? Si ho aconseguiu, els diners seran vostres.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

El mateix comunicador ho ha anunciat al "Tot es mou", on ha explicat la dinàmica del concurs: "Anirem a cases de famílies que tenen posat TV3, els amagarem 10.000 euros repartits per la casa i tindran 30 minuts per endur-se tot el que arrepleguin."

 

"On és la pasta?", 10.000 euros amagats a casa teva

Seríeu capaços de trobar 10.000 euros amagats a casa vostra en 30 minuts? Si ets dels que creuen que aquest és el seu concurs, t'esperem.

Busquem famílies, amics, parelles... grups de persones de tota mena que visquin junts i treballin en equip per aconseguir la màxima quantitat de diners. Si els trobeu, són vostres. Apunteu-vos-hi!

 

Per participar-hi cal que envieu un vídeo de presentació, dient com sou els uns i els altres i explicant per què hi voleu participar, a: casting@oneslapasta.tv*.

*La gestió de les dades personals d'aquesta acció de participació és responsabilitat de la productora The Mediapro Studio.

Anar al contingut