Carmen Machi (actriu) i Nely Reguera (directora), preparant el rodatge
Carmen Machi (actriu) i Nely Reguera (directora), preparant el rodatge
Amb la participació de TV3

Es roda a Grècia "El nieto", protagonitzada per Carmen Machi

Ha començat el rodatge d'"El nieto", la nova pel·lícula de Nely Reguera, al camp de refugiats de Malakasa, a Grècia. El film aborda la complexitat implícita en l'acte i el desig d'estimar i cuidar

Nely Reguera roda "El nieto", que explica la història de Marisa (Carmen Machi), una doctora acabada de jubilar que decideix viatjar a un camp de refugiats on necessiten, segons el seu parer, gent exactament com ella. En arribar allà, però, descobreix una realitat que no hauria pogut imaginar i que la porta a explorar els límits entre l'amor i la necessitat de sentir-se útil.

La part grega del rodatge s'està fent al camp de refugiats de Malakasa i durarà sis setmanes, després de rodar una setmana a Barcelona. El film està protagonitzat per Carmen Machi, a qui acompanyen Itsaso Arana, Arnau Comas, Dèlia Brufau, Yohan Levy i Henrietta Rauth.

En paraules de Nely Reguera, "El nieto" aborda la complexitat implícita en l'acte i el desig d'estimar i cuidar. "Tots hauríem de ser capaços d'atendre tant els altres com a nosaltres mateixos. Cuidar-nos els uns als altres és una tasca que ens uneix, ens ajuda a créixer, ens humanitza. El problema ve quan no som conscients que, de vegades, aquest acte respon més a la necessitat d'omplir un buit o suplir una carència que a un acte de generositat".

"El nieto" compta amb la participació de TV3, RTVE, Movistar + i el finançament de l'ICAA, ICEC, Eurimages i el suport de MEDIA Europa Creativa, s'estrenarà el 2022.

Anar al contingut