Els protagonistes de "Llobàs"
Els protagonistes de "Llobàs"
Una coproducció de TV3

Comença el rodatge de "Llobàs", dirigida per Pau Calpe Rufat

Es roda "Llobàs", la nova pel·lícula de Pau Calpe Rufat, protagonitzada per León Martínez, Pol López i Maria Rodríguez Soto. El rodatge transcorrerà durant quatre setmanes a la Sénia, el delta de l'Ebre, Bel i Benicarló.

Pau Calpe Rufat ("Tros") torna a posar-se rere les càmeres amb "Llobàs". León Martínez ("Superlópez", "Merlí"), Pol López ("Suro", "Vergüenza") i Maria Rodríguez Soto ("Els dies que vindran", "Libertad") encapçalen el cartell.

La pel·lícula, rodada en català, narra la història de l'Adrià (León Martínez), un noi que viu de poble en poble amb el seu germà gran, en Ramon (Pol López), i la parella d'aquest últim, la Tona (Maria Rodríguez Soto). L'Adrià és mut, no suporta els espais tancats i li costa mantenir l'atenció quan li parlen. Allà on van tots es riuen d'ell, l'insulten i li tiren pedres. I és que, les nits de lluna plena, l'Adrià no pot dormir i vagareja pels carrers. I olora la sang. I busca als galliners. I es menja les gallines. Crues.

"'Llobàs' és una recreació contemporània del mite de l'home llop, però no és una pel·lícula de gènere. A 'Llobàs' no pretenem fer por, sinó emocionar. El personatge de l'Adrià és una metàfora dels diferents, dels marginats, aquells que tenim al nostre costat però a qui a vegades girem la cara i ignorem. Què és realment l'Adrià? Aconseguirà viure amb els seus?" - Pau Calpe Rufat.

"Llobàs" és el segon llargmetratge del director Pau Calpe Rufat, després de "Tros" (2021), nominada com a millor pel·lícula als XIV Premis Gaudí i guardonada amb el Premi a Millor Òpera Prima al Festival d'Elx.

El rodatge transcorrerà durant quatre setmanes a la Sénia, el delta de l'Ebre, Bel i Benicarló. És una coproducció de TV3, Galápagos Media i Dacsa Produccions. Compta amb la participació d'RTVE, À Punt i l'Institut de Cultura Valencià. La distribució en sales corre a càrrec d'Alfa Pictures i compta amb Film Factory com a agent de vendes internacional.

Fitxa tècnica

Direcció: Pau Calpe Rufat
Guió: Pau Calpe Rufat i Nati Escobar, a partir de la novel·la "Lobisón", de Ginés Sánchez
Productors: Xavier Crespo, Juan Carlos Claver i Pau Calpe Rufat
Producció executiva TV3: Oriol Sala-Patau, Conxa Orea
Producció executiva: Nati Escobar
Repartiment: León Martínez, Pol López, Maria Rodríguez Soto, Carles San Jaime, Eduard Muntada, Enric Juezas, Dani Machancoses, Josep Manel Casany, Jany Collado i Lola Coma
Director de fotografia: Víctor Entrecanales

 

Anar al contingut