Gastronomia

El restaurant Tribia, de Masquefa, a "Cuines"

El jove xef del restaurant, Txema Martínez, ens ensenyarà a preparar plats tan suggeridors com un escabetx de musclos, unes mandonguilles de gall del Penedès i gamba blanca o uns farcellets de col amb trinxat.

Des de Masquefa, població situada a l'Anoia, arriba als estudis del "Cuines" el restaurant Tribia, de l'Hotel Can Bonastre Wine Resort, amb el seu jove xef, Txema Martínez.

Dilluns, el cuiner ens evocarà un típic vermut amb la seva interpretació de l'escabetx de musclos, acompanyat de patates i olives. Dimarts cuinarem mandonguilles de gall del Penedès i gamba blanca. Dimecres farem farcellets de col amb trinxat, cigronets i bacallà. I de postres, dijous, aprendrem a fer un molt fàcil pastís d'ametlles amb fruita confitada.

Finalment, com cada divendres, acabarem la setmana amb la "Cuina de casa". Aquest cop serà amb la proposta del Ximo Marro, un ebenista de Tortosa, al Baix Ebre, que ens ensenyarà a fer senglar amb alls tendres.

Anar al contingut