Mònica Terribas
Mònica Terribas

Una reflexió sobre George Steiner, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà dimecres, 5 de febrer, a les 10.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, centra l'espai "El racó de pensar" en l'escriptor, humanista i crític literari George Steiner.

A partir de les 10.30, "El racó de pensar", amb Xavier Antich, es dedica a l'escriptor, humanista i crític literari George Steiner. Va ser un dels estudiosos més reconeguts de la cultura europea i estava considerat un referent de la crítica literària de la segona meitat del segle XX.

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb José Maria Fuster Fabra, advocat; Xavier Vendrell, empresari; Jordi Barbeta, periodista; Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats, i Sara González, periodista de política de Nació Digital.

Actuació i entrevista al cantautor Feliu Ventura

A les 10.45, el programa comptarà amb l'actuació i l'entrevista al cantautor Feliu Ventura, que presenta el seu últim àlbum, "Convocatòria," i que actuarà aquest dissabte, 8 de febrer, al Barnasants 25è Festival de Cançó d'Autor de Barcelona.

El director Justin Webster presenta la sèrie  "El fiscal, la presidenta y el espía"

A les 11.00, "Mediats i serioses", amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez, Víctor Sala i Santi Villas. La secció inclou l'entrevista a l'estudi al periodista i documentalista Justin Webster, director d'"El fiscal, la presidenta y el espía", sèrie de no-ficció que es pot veure a Movistar+, basada en la misteriosa mort del fiscal argentí Alberto Nisman.

La coreògrafa de HIPHOPBIG!, Gina de Garo, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Gina de Haro, coreògrafa de HIPHOPBIG! i l'oient Marta Bosch.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut