Dijous, a les 22.35

Un país de por, a "Manual de supervivència"

Dijous, 12 de setembre, a les 22.35, TV3 emetrà l'onzè capítol de "Manual de supervivència", un manual de tretze capítols pensat per ajudar qualsevol persona vinguda de fora a sobreviure a Catalunya, però, sobretot, pensat perquè els catalans s'entenguin millor ells mateixos

La por paralitza, la por es contagia i, segons com, diuen que la por també s'olora. Però conèixer què és el que fa por a la gent d'aquí és una de les millors maneres per integrar-se. Per això, en aquest programa dedicat a la por els protagonistes del "Manual de supervivència" intentaran descobrir si els catalans tenen més por de la mort que als seus països, quina història terrorífica s'amaga darrere la innocent cançó d'"En Joan petit quan balla" o com pot ser que als catalans els encantin les vísceres, i estan parlant de menjar i no del Festival de Sitges. De fet, els protagonistes del programa acabaran tan integrats, que el dia de l'emissió del capítol no obriran Twitter, perquè no hi ha res més català que la por del què diran.

El programa

Vuit catalans nous, procedents de diferents llocs del món, del Brasil, de l'Índia, del Quebec, del Regne Unit, del Marroc, del Benín, de Mèxic i d'Alemanya, intentaran entendre aquest lloc curiós que s'anomena Catalunya, on la gent seu cara a cara per parlar pel mòbil, donen cops de bastó a un pobre tronc per Nadal i reben bastonades quan van a votar. Un manual pràctic sobre com cal comportar-se en aquesta societat, que posarà l'espectador davant de la mirada nova d'un grup d'homes i dones, però, sobretot, davant dels seus propis prejudicis.

El programa és un "docushow" pur, amb moltes seccions, un ritme trepidant i l'humor com a element transversal. Cadascuna de les situacions provocades, dels gags generats, dels monòlegs i de les seccions fixes tenen un mateix objectiu: fer riure i divertir.

"Manual de supervivència" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Batabat.

tv3.cat/manualdesupervivència

facebook.com/manualdesupervivenciatv3

twitter.com/manualtv3

instagram.com/manualdesupervivenciatv3

Anar al contingut