Thais Villas amb Eloi Vila "Al cotxe"
Thais Villas amb Eloi Vila "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 22.55

Thais Villas, Judit Martín i Lolita Bosch pugen "Al cotxe"

Dilluns, 4 de març, s'emetrà el capítol 57 d'"Al cotxe" a les 22.55 a TV3, just després de "Benvinguts a la família".

Les convidades d'aquesta setmana d'"Al cotxe" són tres dones que destaquen en àmbits professionals molt diferents: Thais Villas, Judit Martín i Lolita Bosch.

Thais Villas: "La meva mare va dir que si tenia un fill i una filla i només tenia diners per pagar els estudis a un dels dos, serien per a la filla."
Thais Villas està gravant un nou programa, "Control T", per a TV3. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a TV3.
La periodista repassa la seva trajectòria professional, recordant els inicis de ben jove a TV3, les dificultats i l'angoixa quan va estar dos anys sense feina i finalment l'èxit i el reconeixement un cop es va traslladar a Madrid. Explica que ara està vivint un bon moment laboral però que és difícil de compaginar amb el fet de ser mare de dos nens molt petits. Es passa el dia entre Madrid i Barcelona, és una habitual de l'AVE, i ha estat capaç de sobreviure i destacar en ambients tan complexos com la política i els mitjans de comunicació, gràcies a un esmolat sentit de l'humor.

Judit Martín: "No tinc fills per mil motius, però sobretot perquè no soc gens optimista amb el món on vivim."
Judit Martín s'ha convertit en l'actriu còmica de referència i no para de treballar. Puja "Al cotxe" i l'Eloi la porta d'una feina a una altra.
L'actriu i imitadora que veiem cada setmana a "La nit dels Òscars" i al "Polònia" explica que va començar a imitar gairebé per casualitat. Diu que va estudiar Belles Arts i que va créixer en un entorn familiar sense cap vinculació amb la faràndula però amb molt sentit de l'humor. Va debutar amb espectacles d'improvisació i des de llavors la sol·liciten a tot arreu: a la tele, a la ràdio, als teatres... Confessa que abans de triomfar va haver de fer tota mena de feines i una de les més dures, emocionalment, va ser formar part dels "Pallapupes" en hospitals com Sant Joan de Déu.

Lolita Bosch: "En homenatge a la Jenn Díaz diré: hola, soc Lolita Bosch, vaig ser violada i me'n vaig sortir."
Lolita Bosch publica un nou llibre, "Aquí està l'esperança que estàvem buscant". Puja "Al cotxe" i l'Eloi la porta fins a Catalunya Ràdio.
L'escriptora i activista social que lluita per la defensa dels drets humans i en favor de la pau explica d'on surt aquest compromís amb les víctimes d'arreu del món. Diu que ella ha estat víctima, de "bullying" extrem, però també d'una violació, i que tot just ara és capaç d'explicar-ho. Per tant, pot entendre perfectament el que sent algú que pateix qualsevol tipus de violència. Va viure a Mèxic durant molts anys i des de llavors s'ha dedicat a denunciar la "guerra contra el narco": a visibilitzar-ne els morts, els desapareguts i a fer públics els noms dels responsables. Malgrat estar amenaçada de mort i d'haver de conviure permanentment amb la por, diu que continuarà lluitant.


twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut