Taurons i guepards, protagonistes al 33 la nit de divendres

Divendres, a les 21.55, el 33 estrena "Taurons a l'atac", un documental que explica com han après a sobreviure algunes de les espècies de taurons més perilloses. Tot seguit, a les 22.40, s'emet "Un home entre guepards", que mostra el dia a dia del depredador més ràpid del planeta Terra.

"Taurons a l'atac" (divendres, a les 21.55)

Des de ja fa uns quants anys, els científics estan observant canvis en el comportament de diferents espècies de taurons arreu del món. "Taurons a l'atac" mostra, per exemple, com alguns taurons tigre han començat a alimentar-se d'ocells, com l'enorme tauró de Groenlàndia, que viu en aigües fosques i profundes, comença a sortir a la superfície per menjar, i com els taurons de puntes negres dels esculls es reuneixen per caçar en grup i acorralen els bancs de peixos a la platja.

"Un home entre guepards" (divendres, a les 22.40)

Bob Poole, especialista en cinematografia de naturalesa, viatja a la reserva de Mara Naboisho, a Kènia, per filmar la vida quotidiana del depredador terrestre més ràpid del planeta: el guepard. "Un home entre guepards" mostra el dia a dia de la Naborr i les seves dues cries; com una femella intrèpida intenta criar els seus dos cadells i els ensenya allò necessari per sobreviure als perills que hauran d'afrontar al llarg de la vida.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut