Segueix el SÓNAR a iCat fm

A partir de demà, 14 de juny, iCat fm es converteix en la gran emissora del Sónar. Des de les 6 del matí fins a mitjanit iCat fm ofereix informació constant per antena amb Albert Puig i Josep Martín.

Dijous i divendres, el programa “Delicatessen” amb Albert Puig s’emetrà en directe des del Sónar de dia, al CCCB, amb música dels artistes més destacats que hi participen. La informació del Sónar de nit arribarà de la mà de Josep Martín, que ja al “Delicatessen” explicarà com van els preparatius i després n’informarà al programa “Cabaret elèctric”.
iCat fm tindrà un estand al Sónar conjuntament amb TV3, el 33 i Ritmes.cat amb una webcam que permetrà veure de manera gairebé ininterrompuda l’activitat de tot el Sónar’07.
Coincidint amb el festival, iCat fm ha obert un canal corporatiu amb Catalunya Ràdio al YouTube www.youtube/catradio, on l’equip desplaçat al Sónar anirà penjant vídeos del més destacat del festival. Tot això, sense oblidar que el web d’iCat fm inclourà un enllaç directe amb totes les informacions, imatges, àudios i vídeos sobre el Sónar.
El Sónar és el festival de música avançada i art multimèdia, que se celebra entre demà i dissabte, 16 de juny, en sis espais de Barcelona. Enguany arriba a la catorzena edició amb grups com Beastie Boys, Fangoria, Cornelius o Devo.
Anar al contingut