Saura recorda que les municipals "no són unes eleccions de segona" i fa una crida a la participació

En declaracions a l'espai "Mig Quart" de Catalunya Informació, el president d'ICV, Joan Saura, creu que les eleccions d'aquest diumenge que ve podrien registrar una "forta abstenció" i per això ha fet una crida a la participació.

En declaracions a l’espai “Mig Quart” de Catalunya Informació, el president d’ICV, Joan Saura, creu que les eleccions d’aquest diumenge que ve podrien registrar una “forta abstenció” perquè hi ha “poc ambient electoral” entre la ciutadania i per això ha fet una crida a la participació. “Les eleccions municipals no són unes eleccions de segona categoria. Estem escollint les persones concretes que gestionen els ajuntaments, i els ajuntaments són els que tenen grans competències en relació amb la vida quotidiana”, ha afirmat el líder ecosocialista, fent una crida que “la gent es decideixi i vagi a votar” el 27 de maig.

El líder d’Iniciativa ha recriminat al president de CiU, Artur Mas, haver dit que el tripartit és un “paràsit que s’alimenta de l’abstenció”. Segons Saura, Mas ha fet aquestes declaracions perquè “està molt nerviós”. “Està molt nerviós perquè crec que les coses no li van bé. Ha dit de tot en aquesta campanya electoral. Ha parlat del terrorisme islàmic, ara de polítiques de seguretat. Ha dit absolutament de tot”, ha sentenciat, en aquest punt.

Pel que fa a la política de pactes postelectorals, Saura ha deixat clar que no donaran suport a aquelles formacions que no prioritzin les polítiques d’habitatge, de la inclusió social, i programes concrets contra el canvi climàtic, ni tampoc s’hi aliaran.

Anar al contingut