Albert Segura
Albert Segura
DIMARTS, A PARTIR DE LES 6.00

Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, a les 8.15, Albert Segura entrevistarà el president del Parlament de Catalunya Roger Torrent. Tot seguit entrevista a l'exsecretària quarta de la mesa del Parlament de Catalunya, Ramona Barrufet, per parlar sobre el judici a diversos exmembres de la mesa del Parlament. A més, el programa seguirà de prop tota l'actualitat de la jornada parant especial atenció a la situació de la pandèmia a Sud-àfrica i a la resta del continent africà.

A les 07.50, a l'espai "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb el pilot Antonio Alonso per saber com ha afectat la pandèmia el sector i com s'afronta l'estiu. I just després, a les 7.58, sabrem quina és "La cançó de l'estiu de…" Judit Neddermann.

Després, a les 8.15, Albert Segura entrevistarà Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, dies després de destapar-se una xarxa d'espionatge que el tenia entre els seus objectius.

Tot seguit, a les 8.35, entrevista d'actualitat a Ramona Barrufet, exsecretària quarta de la mesa del Parlament de Catalunya, per parlar sobre el judici a diversos exmembres de la mesa del Parlament. I a les 8.50, entrevista mèdica a Joaquim López Contreras, cap clínic de Malalties Infeccioses de l'Hospital de Sant Pau.

A les 9.00, la tertúlia amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Francesc Canosa, periodista i director de la Mira; Lara Malvesí, periodista i excorresponsal a Brussel·les i als EUA, i Isabel Yglesias, jurista especialitzada en assumptes europeus.

A partir de les 10.05, a "Els exs de l'Eva Arderius", Eva Arderius conversarà amb Santi Vila, exdiputat al Parlament de Catalunya, exalcalde de Figueres, exconseller de Territori i Sostenibilitat, exconseller de Cultura i exconseller d'Empresa i Coneixement, per conèixer com és i com viu un polític ja retirat.

 A les 10.40, el programa es preguntarà com és viure sense Whatsapp. Per fer-ho parlarà amb Toni Fusté, director d'una empresa d'organització d'events; Ramon Mirabet, músic; Jonathan Martínez, periodista i investigador en comunicació audiovisual, i Maria Porras, treballadora d'una galeria d'art.

A partir de les 11.05, "El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà la situació de la pandèmia a Sud-àfrica i a la resta del continent africà amb Gemma Parellada, corresponsal al país.

La secció "Ok boomer", amb Andrea Gumes, que desplega cada setmana una guia per adaptar-se a un món digital canviant, parlarà aquest dimarts del Proyecto UNA. I finalment, a les 11.40, entrevista musical amb el grup Blaumut.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio

twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio

Anar al contingut