Diumenge torna el programa de TV3 dirigit i presentat per Ricard Ustrell, amb Marine Le Pen.
Diumenge torna el programa de TV3 dirigit i presentat per Ricard Ustrell, amb Marine Le Pen.
Diumenge, a les 2.45

Ricard Ustrell estrena la nova trilogia de "Quatre gats" amb Marine Le Pen

Demà diumenge 25 de novembre, a les 22.40, TV3 estrena la segona trilogia de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell que combina entrevista i reportatge. En aquesta nova edició, el periodista de Sabadell conversarà amb la líder del Front Nacional francès, Marine Le Pen, una política acusada de racista i de ser d'extrema dreta, que s'anomena a ella mateixa antisistema.

"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge. El periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge.

Ustrell va fer néixer "Quatre gats" com un espai radiofònic de Catalunya Ràdio que, el 2013, es va començar a emetre els festius intersetmanals, i poc després ja es va incorporar com una secció setmanal d'"El suplement". Al juny va fer el salt a la televisió amb l'emissió de les entrevistes a tres expresidents: Alex Salmond (Escòcia), Manuel Valls (França) i Pepe Mujica (Uruguai).

Un dels trets diferencials de les entrevistes de "Quatre gats" és que en bona part es realitzen en moviment. La conversa es produeix per espais exteriors relacionats directament o indirectament amb el personatge, i escenaris que li són especials. Fora de la fredor d'un plató, l'entrevistat se sent més relaxat i també pot comentar tot el que passa a l'entorn mentre passeja. Aquest format permet conèixer alhora el vessant més públic i el més íntim.

"Quatre gats" és una entrevista en profunditat que repassa la trajectòria professional i personal del protagonista de cada programa, en una conversa propera, contundent i directa, a la manera que caracteritza Ricard Ustrell.

Marine Le Pen

La segona temporada de "Quatre gats" comença amb un capítol dedicat a la líder del Front Nacional francès, Marine Le Pen. Una política acusada de racista i de ser d'extrema dreta, que s'anomena a si mateixa antisistema.

El programa s'acosta a la figura de Le Pen per abordar el fenomen de l'extrema dreta i el racisme des de dins, però també amb veus crítiques i alternatives, que proporcionen elements de contrast per analitzar amb perspectiva el discurs de la líder del Front Nacional.

L'entrevista a Le Pen es desenvolupa a l'Assemblea Nacional Francesa, d'on és diputada. I la resta de programa viatja per Perpinyà, un dels feus del Front Nacional; Fréjus, per assistir en un míting de Le Pen; i pels carrers de França, on Ustrell caminarà amb diferents víctimes de discursos i polítiques que discriminen el "diferent".

tv3.cat/quatregats

#LePenTV3

Anar al contingut