Demà, a les 22.35

"Quatre gats" estrena la tercera temporada amb un episodi sobre la crisi climàtica

Demà, dijous 6 de febrer, a les 22.30, TV3 estrenarà la tercera temporada de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell, amb un primer capítol dedicat a la crisi climàtica en què intervindrà l'exprimera ministra de Noruega Gro Harlem Brundtland, i l'actor i activista contra la crisi climàtica Javier Bardem.

Aquesta nova edició de "Quatre gats" s'estrena amb una

temàtica social que ha impactat l'agenda política i mediàtica de tot el món, la crisi climàtica. El programa viatja al lloc del món on més es noten els efectes d'aquesta crisi: Svalbard; un arxipèlag de  l'Àrtic on les glaceres es desgelen, hi ha esllavissades, moviments de terra i l'os polar està perdent l'hàbitat. És el lloc habitat més proper al pol nord i les temperatures, a l'hivern, ja han augmentat més de set graus.

 

Ricard Ustrell en parlarà amb l'exprimera ministra de Noruega Gro Harlem Brundtland; la primera política que, a la dècada dels 80, va posar sobre la taula la necessitat d'un desenvolupament sostenible.

Ajudaran a entendre aquesta qüestió l'actor i activista contra el canvi climàtic Javier Bardem, que, a més, explicarà la seva experiència a l'Antàrtida.

El programa també posarà el focus a Catalunya, on les accions polítiques per combatre la crisi climàtica del moment són lluny del que demanen els organismes internacionals. Ustrell en parlarà amb experts i visitarà la petroquímica de Tarragona.

Les mobilitzacions de joves d'arreu del món i a Catalunya també tindran un espai destacat en aquest capítol.

"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista de Sabadell s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

Enllaç a la nota de premsa:

Enllaç al dossier del programa:
http://statics.ccma.cat/multimedia/pdf/7/6/1580746875567.pdf

tv3.cat/quatregats

Anar al contingut