El Roger amb el Jesús al metro de Colònia, a "No serà fàcil"
El Roger amb el Jesús al metro de Colònia, a "No serà fàcil"

"No serà fàcil" dedica el setè capítol a marxar de casa

Dimecres, a les 22.45, TV3 dedica el setè episodi de "No serà fàcil" a marxar de casa. El presentador Roger de Gràcia acompanyarà el Jesús, que se'n va a Alemanya per buscar-se la vida, i l'Oriol, que torna després d'uns anys de guanyar-se les garrofes a l'estranger. Les seves històries seran les protagonistes del capítol, un dels tretze d'aquesta sèrie, dirigida per Pol Izquierdo, que mostra les experiències de persones desconegudes que passen per un moment de canvi a la vida.

L'Oriol té 32 anys i és periodista. En Jesús, 22, i té l'ESO.

L'Oriol fa anys que volta pel món. L'últim any fent de corresponsal a Edimburg, cobrint el procés d'independència, pendent d'uns resultats que faran que es quedi a Escòcia o hagi de tornar a Catalunya. L'Oriol està tip de viure precàriament; ha de fer de guia turístic per arribar a final de mes. Amb el sou de periodista no n'hi ha prou. El Jesús se n'ha anat a Colònia, buscant un canvi, fugint de la dura realitat del barri de Poblenou de Sabadell. I ho ha fet amb un contracte d'aprenent per netejar vidres en edificis d'oficines de Colònia.

L'Oriol i el Jesús són dos exemples d'una generació especialment castigada per la crisi que mostrarà aquest capítol de "No serà fàcil". Roger de Gràcia viatja a Edimburg uns dies abans del referèndum, on, a més de copsar l'ambient polític del moment, parlarà amb l'Oriol sobre què suposa arribar als 32 anys i tenir unes expectatives de futur tan poc clares. I també passa uns dies a Colònia amb el Jesús, acompanyant-lo en la seva integració, laboral i lingüística, en un país on diu que no "se sent immigrant". El seu avi va fer el mateix viatge fa quaranta anys.

L'Oriol i el Jesús, dos exemples de la crisi.

 

tv3.cat/noserafacil

twitter.com/NoSeraFacilTV3

Anar al contingut