Mor Pere Burés, excoordinador de l'emissora Catalunya Música

El músic Pere Burés, que va ser coordinador de Catalunya Música entre els anys 1990 i el 2004, va morir divendres als 58 anys a Terrassa a causa d'una llarga malaltia; l'enterrament ha estat aquest diumenge, 26 d'abril, a Rubí

L'excoordinador de Catalunya Música Pere Burés va morir aquest divendres a la nit a l'edat de 58 anys a l'Hospital de Terrassa a causa d'una llarga malaltia.
Músic de formació, va estudiar a l'Escolania de Montserrat a la qual va estar lligat durant tota la seva vida ja que continuava sent membre de l'Escolania de veus adultes.
Pere Burés va ser coordinador de Catalunya Música des del 1990 fins al 2004. En aquests anys, Burés va aconseguir consolidar el projecte nascut l'any 1987 d'una ràdio en català especialitzada en música clàssica i contemporània.
Amb una idea clara de fer de Catalunya Música una emissora de qualitat però que servís també per acostar la música clàssica a un públic més ampli, Pere Burés va ser l'impulsor del programa "Pentagrama", que durant anys va voler explicar de manera pedagògica la música clàssica als infants. També va ser el creador del programa "A la manera de..", un programa on músics i intèrprets de primera línia mostraven la seva part més humana i comentaven la música que a ells els agradava escoltar.
Casat i amb tres fills, Pere Burés va ser fundador del Conservatori Municipal de Música de Rubí i era director musical de l'Esbart Dansaire de Rubí i avui hauria fet 59 anys.
La capella ardent del músic ha quedat instal.lada al tanatori de Rubí i l'enterrament es farà demà a dos quarts de 12 del migdia a l'església de Sant Pere de Rubí.
Anar al contingut